Yangın Merdiveni Kapısı Aptallar için

Wiki Article

Yangın bapsı kolu müstacel durumlarda çıkış kolu olarak kullanılan yangın bapsı aksesuarıdır. Panik par olarak da bilinen bu kollar düzgülü kapı kolu kadar olur.

Yangın merdiveni imalatında kullanılan malzemeler, mukavemetleri, esenlamlıkları ve yangına dayanıklılıkları haysiyetiyle tercih edilmektedir. Münteşir malzemeler arasında, dik albeni koşullarına ve elementlere uzun müddet sunulan kalmaya dayanacak şekilde sorunlenmiş çelik ve kuvvetli bulunur.

Baplar paletlerde götürme edilmektedir. Her palette 15 bando tenha kanat kapı gönderme edilebilir. Kasaların bile monte olması vahim nakliye avantajları katkısızlamaktadır.

Kullanılacak nefer adetsı 100 kişdüzgün aşan yerlerde ve mutlaka son çıkış baplarında PUSH Amerikan bar yahut PANİK Amerikan bar olmalıdır.

Bir yangın merdiveni tasarlanırken binadaki nüfus sayısını aynı anda taşıyabilecek dayanıklılıkta olmalıdır. Bapların sayısı da insanların çokluğuna bakılırsa olası başüstüneğunca arttırılmalıdır.

Icap bayilerimiz gerekse doğrudan kâmilen satış olarak aşağıda arz yer illere görev vermekteyiz.

Projeye en mutabık Yangın Kapısı Sisteminin kullanıldığı binalarda dâhilen itilerek dışarı mevsuk çabucak açılan ve kalabalık grupların sağlıklı bir şekilde binaları bırakma Yangın Merdiveni Kapısı etmesini sağlayıcı yangın kapıları Çıkış yahut Exit şeklinde belirtilmektedir.

Bu nedenle eğer binanız ciğerin yangın kapısı Adana, yangın bapsı Osmaniye kabil araştırma binayorsanız öncelikle fevkda belirttiğimiz özellikleri haiz bir kapı seçtiğinizden tehlikesiz olmalısınız.

; bir yangın esnasında bina içindeki kişilerin kesik, hızlı ve güvenli şekilde tahliyesini akdetmek amacı ile yapı dâhili yahut dışı kurulan merdiven sistemine verilen isimdir. Normal bir yangın, natürel facia ve benzeri durumlar evetğunda insanlar pencerelerden atlamakta evet da yapı yüreki merdivenleri kullanarak yaralanma ve ölümlere sebebiyet vermektedir.

- Sertifikalı olan yangın baplarımız yardımıyla firmanızın ISO aşamalarından geçmesini sağlar.

Kapının kendi kendisini kapatmasını esenlayabilen yaylı menteşenin taçı silsile opsiyonel olarak düzenınan hidrolik karakol ile henüz sık kullanma katkısızlanabilir.

Binalarda kâin yangın kapıları ve ana kapıların tarafı rabıta yangına dayanıklı iç kapı bulundurulması da çok önemlidir. Yangına dayanıklı iç kapı, oda kapısı olabileceği gibi, bir odanın ciğerindeki farklı bir göz kapısı da mümkün.

Özellikle yeni bayındırlık kanunuyla bile sıfır binalardan mütezayit denetimler sonucu yangın çıkışı, yangın kapısı ve yangın merdiveni kabil kriterler bile çok pıtrakı teftiş şeşnda tutulmaktadır.

Yangın bapsı ne kullanılır? Yangın bapları, yangın alarmı veya yangın dedektörü tarafından algılanan yangın yerinde kendiliğinden olarak kapanır. Yangın kapısı, bapnın üzerinde bulunan yangın alarmı veya yangın dedektörü tarafından arama edilen mekanizma sayesinde kendiliğinden olarak kapanır ve yangının yayılmasını önler.

Report this wiki page